Noget om en betændt livmoderhals

26 dage

Vi står på den store parkeringsplads, mellem hver vores bygninger, og ryger en cigaret. Dette er vores sædvandlige mødested, når vi begge er på arbejde. Vi deler hvad vi fordriver tiden med på arbejdet, og griner af en sjofel joke, han finder på omkring min afdeling.

Fordi vi begge er på arbejde, kan vi derfor ikke stå og bruge tid hér i evigheder, men det er, hvad jeg allermest har lyst til. Når vi slukker cigaretten og går hver til sit igen, ser jeg ham ikke i 26 dage. Han går på sommerferie i dag og skal udenlandsk med hans egen familie. Når jeg tænker på det, synes jeg det lyder som en uendelighed, og jeg kan allerede mærke savnet til ham. Rationelt ved jeg godt, at det slet ikke er så slemt. Vi har været adskilt flere uger ad gangen før. Jeg har været adskilt fra ekskærester i meget længere tid.

Måske bliver det forstærket, fordi jeg ved, at når han er afsted på ferie sammen med sin familie, holder han sig ikke så ofte opdateret på sin telefon. Det giver mening, at han fralægger sig sin telefon på ferie, og jeg ønsker det heller ikke anderledes. Jeg kender præmisserne. Jeg har kendt dem fra start. Og jeg er i virkeligheden lige dér, hvor jeg ønsker, jeg skal være.

Men midt i al savnet, som næsten ikke har fået lov til at begynde, bliver tingene tåget.

Jeg fortæller mig selv, at det faktisk slet ikke er slemt. Jeg kan få ordnet en masse sjove og spændende ting, uden hans interferens. Jeg fortæller mig selv, at alle har godt af at savne lidt en gang imellem. Jeg fortæller mig selv, at det faktisk er rigtig godt, at hele mit underliv nu får en tiltrængt pause – vi har prøvet nogle nye ting henover det sidste stykke tid, hvilket har resulteret i, at det svier en lille smule når jeg tisser, pga. en flænge i mit mellemkød. Jeg ved, at alt ovennævnte er sandt.

Vi slukker cigaretten og giver hinanden et intenst kram. Normalvis kysser vi ikke hinanden på parkeringspladsen. I dag gør vi. Vi går hver vores vej, og jeg kigger tilbage efter ham. Han drejer til højre, og væk er han. 26 dage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om en betændt livmoderhals