R(EAT)D ME

Første indlæg

Jeg ledte faktisk slet ikke efter en kæreste. Med den formodning oprettede jeg en tinderprofil efter et flere års monogamt forhold, som kort tid forinden var endt. Jeg swipede forbi en profil, ”Christian, 41 år, gift i et åbent ægteskab, søger sex og hygge”, stod der. Perfekt. Han havde et anonymt billede på sin profil. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at han prøvede at spille smart-i-en-fart-fyr med det anonyme billede, med en F16-hjelm trukket godt ned over hovedet. Jeg swipede ja til ham alligevel. Om det var tanken om, at jeg måske kunne afsløre ham eller om jeg blot var nysgerrig, eller dét, at han faktisk passede perfekt ind i min lille boks af ting hvad jeg søgte efter, ved jeg ikke. Men ja swipede jeg!
Det viste sig, til min overraskelse, at han slet ikke var smart-i-en-fart. Han var faktisk bare en fyr, der ikke ville have, at hans åbne ægteskab skulle gå udover hans stilling og arbejde på den ene eller anden måde. Pyh.

Vi skriver sammen i nogle uger, og da han foreslår en første date, må jeg takke nej, da jeg på daværende tidspunkt er udenbys med arbejde. Han kvitterer prompte, med at han skal til selv samme by med arbejde (at det senere viser sig at være løgn, er en anden historie…). Daten er nu i hus på ukendt grund for os begge. Han har lejet et hotelværelse i den lille, nordjyllandske by, og til min store glæde viser det sig, at hotellet nok i virkeligheden mere er et motel. Hvert værelse har sin egen udgang til friheden, og på den måde slipper jeg for at gå gennem en reception, på allerbedste slutmåde, som jeg har gjort så mange gange gør.

Der har fra start været en hvis stemning i vores korrespondance, og der er ingen tvivl om, hvad vi skal lave denne aften. Jeg banker på døren. Jeg er spændt som en hundehvalp, og i de tre sekunder jeg venter, når jeg at mærke novemberkulden trække ind under min vinterjakke.  Han åbner døren sagligt, og fører mig indenfor. Han virker slet ikke nervøs, hvilket gør mig endnu mere nervøs, og min mund forvandler sig til Sahara på cirka 0,2 sekunder. Gentleman som han er, tilbyder han mig et glas vin med det samme. Ikke-gentleman som han er, siger han også, med glasset i udstrakt arm henimod mig, at unge, kloge kvinder,  kun må drikke vin i hans samvær i undertøj eller mindre. Jeg er ikke blufærdig, men til gengæld er jeg meget tørstig. Jeg klæder mig af ind til undertøjet og tager næsten ængsteligt imod glasset.

På samme måde siger han også til mig, at jeg skal sætte mig på knæ på gulvet. Han nærmest svæver rundt om mig i en lille cirkel, mens han iagttager mig, for derefter at flytte mig op på sengen. Det er hér, han begynder at bruge min krop, som han vil. Han monterer et buttplug i min røv og trænger ubesværet op i min fisse. Jeg er helt tændt, og ude af stand til at styre det. Måden hans lem til nærmest perfektion passer ind i mig er ubeskriveligt. Jeg ligger på maven, og jeg kan mærke, hvordan hans atletiske krop tynger mig ned med strakte arme. Han er stærk, og flytter mig om på ryggen i ét tag. Vores blikke mødes intenst. Han fjerner buttplugget, men udelukkende for at få adgang med sin pik. Det er tydeligt at se, at det ikke er første, femte eller 451 gang han gør det her. Han tager en stavvibrator frem og placerer den på min klitoris, mens han høvler ind og ud af min røv. Jeg når til et stadige, hvor jeg ikke længere kan kontrollere min vejrtrækning eller mine bevægelser. Jeg overgiver mig til den komplette nydelse og kommer massivt.

Sammen flader vi ud på sengen.

”Har du menstruation? ” spørger han tøvende, men alligevel uden foragt (a catch!). Jeg har ikke menstruation, men da jeg kigger rundt i sengen, kan jeg godt se, at der er blod over det hele. Jeg har ikke følt smerte under sexakten, hvilket han heller ikke har, men vi bliver enige om, at det må være kommet fra mig. Jeg skammer mig lidt, og han kan se det på mig, for med det samme omfavner han mig, og fortæller, at det er helt ok. At det er, hvad der kan ske.

Vi deler en cigaret ud af vinduet med dynerne viklet rundt om os, stadig nøgne, mens vi drikker vores vin færdig.

Den dag i dag deler vi stadig en cigaret sammen en gang i mellem. Den dag i dag deler vi faktisk enormt meget. Vi deler tårer, glæde, grin, vrede, tanker, frustrationer, nye oplevelser og fantasier. Vigtigst af alt deler vi en kærlighed, som på ingen måder var forudset eller den oprindelige plan.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R(EAT)D ME