26 dage

Persongalleri

Denne side vil blive opdateret løbende 


 

Mig; 

Jeg er en kvinde midt tyverne, og alligevel allerede i en omfattende alderskrise. Bagudrettet har mine seriøse relationer altid været monogame. Jeg brød med en langvarig, meget seriøs kæreste, for et par år siden. Det er herefter, jeg først rigtigt, indser, hvorfor jeg har følt mig malplaceret i mange af mine tidligere forhold. Jeg er selv i gang med min førstegangsoplevelse hvad angår dette, og nogle gange fumler jeg.  Jeg vil gerne dele mine erfaringer, og måske få nogle igen!

Jeg har valgt at anonymisere mig pga. mit arbejde. Jeg håber (og tror!), at polyamori, åbne relationer og frie, seksuelle kvinder med tiden bliver mere accepteret – og jeg vil gerne være med til at oplyse.

Da jeg var 15 år, var jeg den hurtigste i min klasse til en 60-meter sprint, jeg kan lide min sodavand rystet, og jeg skal have dobbelt så meget bedøvelse end hvad normalen ellers er.

 

Ham:

Jeg har valgt at kalde min kæreste for ham, her på bloggen. Vi stødte på hinanden på Tinder tilbage i vinter ’17, med en formodning om udelukkende at indgå i en hyggelig, men alligevel useriøs relation (ups). Han er næsten 20 år ældre end mig, og skønt, som han faktisk ikke har en særlig ting for yngre kvinder, har jeg noget for ældre (end mig..) mænd, og sådan passer det. Ham og jeg arbejder under samme koncern, men har ellers intet med hinanden at gøre hér – udover når vi deler en cigaret, eller et blowjob, på parkeringspladsen nogle gange. Vi har haft en relation i mere end halvandet år. Tilbage i vinter ’18 oplevede jeg et stort tilludsbrud fra ham, og selvom hans intentioner bag, er til at sætte sig ind i, gjorde, og gør, det ondt. Vi er ved at komme tilbage, og det går ret fint. Han er åbent gift, og sammen har de børn.

Han er anonymiseret af samme grunde som mig.

Han kan ikke koble hændelser til præcise datoer, han ved vildt meget om astronomi, og når han laver nachos, placerer han chipsene på rad og række med ét styk ost på hver enkelt.

 

 

Følg bloggens Instagram; @Happysidechick

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26 dage