Persongalleri

Homecoming

Jeg har spurgt en kammerat, om jeg må låne hans sommerhus, og på den måde kan ham og jeg gå i eksil efter en længere periode uden hinanden. Vi aftaler at mødes derude sidst på eftermiddagen, og på vej derud tager jeg mig selv i at være lidt nervøs. Det er underligt, for jeg har jo set ham så uendeligt mange gange før, men vi har aldrig før været væk fra hinanden i så lang en periode, som denne. Jeg parkerer min bil, og kan se, at han er kommet mig i forkøbet, eller også er jeg vist nok i virkeligheden kommet lidt for sent. Jeg stod virkelig længe derhjemme og prøvede forskellige outfits, for at være sikker på, at vælge det, han vil blive mest glad for. Vi giver hinanden et kæmpe kram, og jeg snuser til hans hår. Det er den samme velkendte duft, jeg møder, og jeg har savnet den. Vi bliver ret hurtige enige om, at vi skal forskyde til det nærmeste sted, hvor vi kan handle ind, for selvfølgelig er der ikke noget mad i sommerhuset. Hele dagen op til har vi ikke skrevet om andet end vores dyriske lyster til hinanden, som var vi to 15-årige, der har opdaget glæden ved sex, og tanken på mad må være forbigået.

Foran SuperBrugsen bliver vi egentlig enige om, at vi faktisk slet ikke gider lave mad, men derimod at vi hellere vil tage et sted hen, hvor man betaler sig fra det. ”Altså, jeg er ligeglad med hvor sulten du er, jeg bliver nødt til at begrave pikken i dig, inden vi finder en passende restaurant”, og det er måske den mest perfekte sætning, han nogensinde har sagt.

Selvom den restaurant vi finder, er ok, og vi hygger os vildt meget derinde, er det slet ikke det, der er det mest fantastiske ved denne aften. Hele glæden ved endelig at være sammen igen er stor hos os begge, og vi har så meget at snakke om, så meget at dele og fortælle. Vi snakker om, hvordan vi roligt skal inkorporere D/S i vores relation igen, da vi kan mærke, at vi begge er ved at være klar igen. Vi taler om en meget smertefuld, men ikke farlig, lidelse jeg har, som desværre er en hindring for mig i nogle livs-aspekter. Han fortæller, at han ville snakke med min chef omkring det. Jeg er ikke helt sikker på hans agenda med det, eller om jeg vil benytte mig af det, men hele gestussen er vildt dejlig, og følelsen af at blive passet på, overtrumfer alt. Han fortæller historier om sine børn, og de lyder virkelig som nogle skønne individer, om sin ferie, om mit ny-designet soveværelse.

Jeg skimter i glimtet fra stearinlysene, at der står næsten to tomme vinflasker på terrassebordet, og deraf er det ligesom klart, at klokken er ved at være mange, hvilket betyder sengetid, eftersom han er voksen-ansvarlig, og skal møde på arbejde morgenen efter. Jeg havde i virkeligheden forudset meget mere sex, end det, vi allerede har haft, men der er også noget virkelig fantastisk ved at to mennesker, har så meget at tale om, så man bliver helt opslugt af netop det.

Jeg ryger min cigaret færdig, mens han går indenfor, men i det efterfølgende minut, hvor jeg følger trop, står han midt på stuegulvet med sit bælte spændt op mellem hænderne. Måske er han ikke så træt alligevel, og jeg prøver ihærdigt at vride bæltet ud af hans greb, så han kan smage hans efterhånden velkendte medicin på egen krop. Jeg er i et flabet humør, men han overmander mig hurtigt, og holder mig nede, ved at sidde ovenpå mig. Jeg bliver virkelig altid overrasket over, hvor stærk han er.  Han svinger bæltet og rammer mig alle steder. På maven, på fødderne, på lårene, og det svider i øjeblikket, bælter indtager sin plads på min krop. Jeg griner hysterisk, for jeg har det så godt lige der, og hans øjne stråler, som et katolsk barn, der står midt i en juleparade. Han slipper mig fri, og ved afmontering af mit tøj kan jeg se, at jeg allerede har lyserøde streger fordelt yndigt på min krop. Jeg håber stille, at de vil efterlade blå mærker, men ved også godt, at der skal større kraft til dét.

Jeg børster tænder og gør klar til næste dag, men lige meget hvor jeg går hen, følger han efter mig og maser ukontrolleret sin pik op i mig, ved første mulighed, når jeg bukker mig for det ene eller andet. Jeg har ikke noget valg, og hver gang han presser sig op, føles det som et lille stykke af himlen.

Nådesløst smider han mig ind på sengen. Han høvler ind og ud af min fisse, og jeg kan intet gøre, end at finde noget at holde godt fast i. Han vender mig om på ryggen, og spreder mine ben lige til grænsen, for at få lettere adgang til mit underliv. Han griber fast om min hals med den ene hånd, og klemmer til, så min blodtilførsel til hjernen bliver mindsket. Min fisse flyder over, og jeg elsker at mærke ham. Der skal ikke meget til, for at jeg får to skedeorgasmer lige i træk, og det føles så voldsomt og overbemandende på den helt rigtige måde. Fissen er grådig, og jeg griber fat om hans maskuline mandeballer, for at presse ham helt op i mig. Han kommer helt derop, hvor der intet er tilbage af hans ellers over-gennemsnittet-pik, uden for min indgang. ”Kan du få pikken til at komme?”, spørger han, og jeg ved, hvad det betyder. Jeg overtager rytmen nedefra, ved at bevæge mine hofter, og på den måde nærmest malker jeg hans pik, som jeg får besked på. Det er vitterligt noget af det bedste, jeg ved. Jeg elsker at gøre ham stolt og tilfreds, og jeg arbejder virkelig alt, hvad jeg kan. Jeg er dygtig, og mit hårde arbejde resulterer i et flot sædlandskab ud over min krop.
Picasso var dygtig, men jeg føler ligesom, at dette topper ham.

Vi flader ud i sengen, og han kysser mig på panden, for at fortælle, at han har besluttet, han dagen efter, som vi egentlig er i gang med, eftersom vi har passeret midnat for længst, bliver en pjækdag.
Vi har derfor nu hele næste dag og nat sammen. Jeg er glad for, at han hjemme igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Persongalleri